Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Century CX 2019

Eventet är avslutat

Century CX 2019

Från 475,00 SEK

Plats

Datum

12 okt 2019 08:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Lördag 12 oktober kör vi 100 miles (160km) grusväg genom Smålands mörka skogar och över både Emån och Alsterån flertalet gånger. Östersjön kommer vi också att se. Start i centrala Mönsterås.

Vi samlar in 1 krona/kilometer/deltagare dvs 160 kronor + eventuellt överskott som går till Suicide Zero 

Våra samarbetspartners ger dig rabatt på både boende och cykelkläder från Stolen Goat och Santini. Mera info om detta kommer i bekräftelsemejlet.

Tider:
08:00 Ålems CK och Mönsterås Kommun finns på plats och hälsar alla välkomna vid Vattenpalatset i Mönsterås.
Avprickning innan start börjar. Goddiebag från samarbetspartnerna delas ut. Ombyte och toalett finns.
08:45 genomgång innan turen, OBLIGATORISK för alla deltagare!
09:00 avfärd. Cyklisterna kör sedan i fartgrupper eller efter GPS/karta.
15:00 till 19.00 anländer vi till målet Vattenpalatset i Mönsterås, för att njuta av bad och den helt nyrenoverade relaxavdelningen. Deltagarna har badhuset helt för sig själva efter 16:30.
Efterloppsmat kommer och tilltugg serveras löpande och ingår i anmälan.

Besök eventsidan för detaljerad information som uppdateras löpande.

Turen går helt på eget ansvar och efter gällande trafikregler. Respektera markägares eventuella grindar och stäng dem efter er. Vid passering nära gårdar eller folksamlingar, sakta ned och hälsa glatt!

Det är ingen tävling utan en upplevelse av att cykla Smålands och kanske Sveriges härligaste grusvägar.

Det finns tre olika fartgrupper med ansvarig navigatör som håller i snitt: Över 30km/h, mellan 25-30 km/h och runt 20 km/h (denna rekommenderas för MTB-cyklister). Vi håller ihop grupperna så gott det går och Vi tar hand om varandra och hjälps åt vid vurpor eller tekniska problem. Vill man skapa mindre egen grupp eller byta grupp är det helt ok bara meddela gruppen ert byte/bortfall. För navigering via GPS/karta se separat info och länk i facebookeventet (länk ovan). 

Välkomna till en episk höstupplevelse!

Arrangör

Lokal

Vattenpalatset, Mönsterås Vattenpalatset i Mönsterås AB, Torggatan 11, 383 31 Mönsterås

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer