Celso Paco & Dynamo de Luxe

Celso Paco & Dynamo de Luxe

Biljetter från 180,00 SEK

Plats

Datum

22 mar 2023 19:00 - 23 mar 2023 21:00

Beskrivning

Celso Paco & Dynamo de Luxe

Biljettsläpp: 1 mars Förköp avslutas 18:00 konsertdagen. Eventuellt överblivna biljetter vid entrén.

Med elektrifierad energi och förenad lust till musiken sätter Celso Paco & Dynamo de Luxe den omgivande luften i intensiv svängning. Det handlar om smittsamt svängig, ibland böljande mjuk, ibland hett rockig afro-popmusik på traditionell grund. I centrum står sångaren/slagverkaren Celso Paco från Maputo, Moçambique, sedan många år bosatt i Sverige. Alla vill dansa!

Gruppen har spelat på flera håll i Sverige och övriga Norden. Mest framförs egna kompositioner med grund i traditionell Marrabenta (moçambikisk dansmusik som kombinerar traditionella moçambikiska dansrytmer med portugisisk folkmusik). Självklart färgas allt också av medlemmarnas bakgrund i jazz/rock/reggae m.m. Celso Paco & Dynamo de Luxehar släppt två kritikerrosade plattor – ”Dugongo” 2011 och ”Moçambique” 2018

Lokal

Wasabryggeriet Wasabryggeriet, Sveagränd 1, 78433 Borlänge

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.