Event inställt

Cate Le Bon

225,00 SEK

Plats

Datum

11 apr 2022 20:00 - 23:00

Beskrivning

Cate Le Bon
Support: Mega Bog
Torsdag, 7 april 2022
19.00 - 23.00, Slaktkyrkan
Biljetter släpps fredag 15 oktober

Walesiska Cate Le Bon besitter svart bälte i låtskriveri, och har med sina fem studioalbum etablerat sig som en av sin genres mest intressanta. Wilcos Jeff Tweedy har bland annat kallat henne "one of the best out there making music now." Idag landade den nya singeln Running Away som i sin tur kommer att leda fram till ännu mer ny musik. Den 7 april ser vi henne, tillsammans med den eminenta supporten Mega Bog, på Hus 7 i Stockholm. Biljettsläpp fredag 15 oktober klockan 10.00 via Luger.se! 

Lazy Octopus, Luger & Slaktkyrkan presenterar

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.