Caroline Yazi - Andligt uppvaknande - en helt ny verklighet

25 mar 2018 15:00 - 16:30

Stiftelsen Hälsans Hus, b, 116 28 Stockholm


CAROLINE YAZI

Andligt uppvaknande - en helt ny verklighet


NYA JORDEN FÖRELÄSNINGSSERIE NR 4

SÖNDAG 25 MARS 2018

HÄLSANS HUS, TERRASSEN

KL.15.00 - 16.30

PRIS: 200 KR

Med utgångspunkt i sin egen bok "Let It All Go" vill Caroline lyfta fram de insikter som hon har samlat på sig under sitt eget andliga uppvaknande. Genom att dela med sig av sina egna erfarenheter hoppas Caroline på att inspirera och stötta andra människor i deras andliga uppvaknande.

I slutet av 2012 förändrades Carolines verklighetsuppfattning fullständigt då hennes medvetande öppnade upp för andra existensplan där hon fick uppleva sig själv utanför tid, rum och materia.

Efter en tid av utomkroppsliga upplevelser och kroppsliga aktiveringar började Caroline sakta men säkert att få tillgång till universell information om vilka vi är och varför vi är här på jorden.

Idag delar Caroline med sig av sin inre visdom för att påminna dem hon kommer i kontakt med om vår storhet. Bortom illusionen är vi alla ett.

OM NYA JORDEN FÖRELÄSNINGSSERIE

Nya Jorden har bjudit in fem inspirerande föreläsare som kommer att berätta om sitt egna andliga uppvaknande och arbete under varsin gästföreläsning. Samtliga inbjudna gästföreläsare har på sitt egna unika sätt gått igenom andliga uppvaknanden som på ett eller annat sätt förändrat deras relation både till det inre och det yttre livet.

De inbjudna gästföreläsarna kommer att dela med sig av sin egna andliga uppvaknings resa, sina intuitiva och mediala förmågor samt förmedla sin djupa själsliga visdom till deltagarna på olika sätt. Allt med förhoppning om att kunna sprida inspiration, gemenskap och själslig vägledning med bredd och djup.

Syftet med dessa gästföreläsningar är att lyfta fram var och en av föreläsarnas unika kunskap och förmågor. De har fått fria händer att dela med sig av sig själva på det sätt som de själva önskar. Det kommer att bjudas på både berättande, kanaliserade meditationer och mantrasång.

Framför allt är detta en serie möten med människor som funnit det gudomliga inom sig själva på ett grundläggande sätt, som själva har haft transformerande andliga och mystiska upplevelser. Människor som har upplevt hur dimensionerna öppnat upp sig och hur världarna smält samman.De har vaknat upp till ett Universum som kommunicerar, pulserar och sam-skapar tillsammans med dem utifrån ett öppet hjärta.

Varmt välkommen / Åsa Miljand

www.nyajorden.se

Läs mer om Caroline Yazi på www.carolineyazi.com


Biljett

Stängd