Caroline Wickberg RELEASEFEST

Eventet är avslutat

Caroline Wickberg RELEASEFEST

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

1 okt 2021 19:00 - 23:59

Beskrivning

Caroline Wickberg ger ut sin första fullängdsplatta och firar med releasekonsert på Skeppet!

Albumet Safe Word är inspelat i Welfare Sounds Studios av Per Stålberg och Kalle Lilja, som även medverkar på scen denna kväll tillsammans med Emelie Odelberg och Daniel Mckenna.

I Safe Word möter svängig, drivande indierock de svävande melodilandskap som känns igen från Caroline Wickbergs tidigare låtar. Influenserna från 70-talets countrydrottningar går inte att förneka, såväl som de från 90-talets rock och grunge. Texterna handlar om personliga gränser, integritet och ärlighet. Safe Word släpps i sin helhet 1/10 och redan nu har singlarna Run, No och Blonde sett dagens ljus.

PÅ SCEN 20.30


Lyssna: https://open.spotify.com/artist/47bTQzXMFw2GPwvWUpUKJG?si=zo_2pxD4RBCqio18XSE2kg&dl_branch=1

Lokal

skeppetgbg skeppetgbg, Amerikagatan 2, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.