skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Carin Sollenberg & Christoffer Fernis

Eventet är avslutat

Carin Sollenberg & Christoffer Fernis

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

20 feb 2024 20:00 - 22:00

Beskrivning

CARIN SOLLENBERG

Med sin finurliga, vulgära humor och totala avsaknad av integritet har hon charmat publiken från norr till söder. Eller ja, kanske inte norr. Men från RAW till Norra Brunn. Nu har hon dock ÄNTLIGEN hittat till Norrland, Sundsvall och Skratta Med Käften!

CHRISTOFFER FERNIS

Christoffer uppträder på klubbar runt om i landet. Vinnare av Grand Comedy Slam på Lund Comedy Festival 2018. Har synts på TV i nyproduktionen av Släng dig i brunnen och var med i SVTs Rostmacka. Vann 2022 priset Årets nykomling på Svenska Standupgalan! Christoffer har en mörk, självironisk humor som rymmer både gapskratt och obekväm tystnad.

SUPPORT: MILAD PARCHAMI & JOHAN KAMP

Milad Parchami, Sveriges komiska underbarn, trivs på pulsen av liveframträdanden. En virtuos av crowdwork, hans improvisationsförmåga dansar utan ansträngning genom publiken. Milad är känd för sin omättliga kreativitet och skapar nya skämt blixtsnabbt och lämnar folkmassor som vrålar av skratt. Hans meteoriska uppgång i den svenska komediscenen är ett bevis på hans magnetiska scennärvaro och oöverträffade förmåga att få kontakt med vilken publik som helst.

Johan Kamp - komikern och läraren från Karlstad som började sin karriär i Kina(!). "Lika rolig som han är tjock", enligt flertalet av varandra oberoende källor.

Du ser givetvis också Skratta Med Käftens egna komiker.

MATGÄSTER:

Vill du äta innan show (vilket du såklart vill! ), köp först biljett och ring därefter E-Street för att boka bord: 060- 890 07 00. 

Arrangör

Sundsvalls standupcomedy klubb! Vi presenterar kända och okända komiker. Med kvalité i varje punchline kan vi garantera er ett riktigt gott KÄFTSKRATT!

Lokal

E Street, Esplanaden 14, 852 32 Sundsvall

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer