Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Caravan Club Jazzträff 10-13/8-2023

Eventet är avslutat

Caravan Club Jazzträff 10-13/8-2023

Från 50,00 SEK

Plats

Datum

10 aug 2023 12:00 - 13 aug 2023 14:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Nu är det återigen dags att träffas för att njuta av härlig musik i goda vänners sällskap på härliga Listerlandet i Blekinge. Träffområdet som har plats för 40 ekipage ligger på Hälleviks camping där ni även har möjlighet att boka före och efter träffen för att njuta lite extra av Hällevik med omnejd. Varför inte en tur till Hanö? Bredvid campingen ligger badet med 3 tempererade bassänger och vattenrutschbana. Extra nätter bokar ni direkt via campingen.

3 nätters övernattning, 2 festivalband samt gemensam middag med 1 valfri dryck på lördagskvällen . Allt detta får ni för 2195kr/ekipage (totalt värde ca 2700kr)
Mer information hittar ni på www.jazzen.nu samt http://www.hallevikscamping.se/
I träffavgiften ingår 2 vuxna, el ca 1000w, 2 festivalband & 3 övernattningar. För extra vuxen tillkommer 600:-/person. Barn under 12 år 50:-. 

Har du frågor så tveka inte att maila till pinge@ccklm.se. Biljetter släpps 1 april. Anmälan senast 31 juli.

 Vi ses i Hällevik

 Pinge & Gunilla

Lokal

Hälleviks camping Hälleviks camping, Campingvägen 41, 294 95 Sölvesborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer