Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

​Caramatu - med gästartist Jabu Morales och Alberto Becucci

Eventet är avslutat

​Caramatu - med gästartist Jabu Morales och Alberto Becucci

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

4 nov 2022 18:30 - 5 nov 2022 00:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Flödande sång och tunga rytmer från Brasilien

Flödande forro, energisk coco och kraftfull maracatu. Åttamannabandet Caramatu, Jabu Morales och Alberto Becucci bjuder på en helkväll med brasilianskt sväng av olika smaker.

Caramatu gör ett unikt framträdande tillsammans med den karismatiska musikern och sångerskan Jabu Morales (Brasilien/Barcelona). Jabu är även verksam i bandet Ayom som sommaren -22 gästade Clandestinofestivalen i Bottna. Artisterna delar passionen för den afrobrasilianska kulturtraditionen. Med mullrande slagverk och böljande sång bygger de upp en kokande energi att sugas med i.

Kvällen inleds med en forrokonsert med Jabu Morales, sång och slagverk, och Alberto Becucci, dragspel. Efter fyra år tillsammans har de en bred repertoar av forro-klassiker, som de framför i egna känslofulla tolkningar.


Innan forrokonserten bjuder Marcus och Elaine även på en kort introduktion till dansen forro - där du som vill får lära dig några grundsteg!

Konserten är en del av Planetafestivalen.


Picknickkonsert! = Välkommen att ta med egen mat och dryck om du vill! Sött fika finns att köpa.

Insläpp 18.30
Konserter börjar 19:00

Caramatu

Forro med Jabu och Alberto

Lokal

Hemgården Hemgården, Österlånggatan 57, 503 37 Borås

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer