Cancergala 2017

28 okt 2017 18:00 - 29 okt 2017 02:00

Jubileumsteatern, Nygatan 32, 542 30 Mariestad

Äntligen är det dags för Västra Götalands största cancergala att ta ann på Jubileumsteatern i Mariestad igen.

I år är det 5 år sedan vi grundades och vi har hittills samlat in över 300.000:-, Det vill vi fira ordentligt med tvårätters middag, grym show och liveband till efterfesten med allsångskänsla.

Artister som bland annat Johanna Beijbom som kom trea i danska Melodifestivalen i år tillsammans med hennes gäng på showkanalen, Rockgrabbarna Dirt Stained Angels som för tredje året i rad kommer att få er att resa er från stolen och rocka loss. Nytillskottet på den nationella marknaden tjejen från Mariestad LN och även Linéa Adamson som snart kommer att slå igenom på den internationella marknaden och mycket mer än så kommer att bjudas på denna kvällen.

En kväll där vi tillsammans med er gäster, idrottsföreningar och företag skapar en oslagbar atmosfär där känslorna pendlar mellan lycka, hopp & stark tro på att forskningen inom cancer går framåt. Samtidigt som vi samlar in pengar till cancerforskningen har vi det trevligt och roligt!

___________________________________________________________________________________

SCHEMA FÖR LÖRDAGEN DEN 28 OKTOBER:
17.00-17.45 Mingel
ca.18.00- Galan börjar (pauser tillkommer) och middag intar
ca. 22.00- Galan avslutas och den härliga stämningen med de härliga människorna dansar tillsammans till liveband och DJ till sent!


Olika dryckesbeställningar kan göras via bokning som kommer att stå på bordet innan ni kommer men det är inget måste eftersom det går lika bra att köpa på plats.

DET GÅR ÄVEN ATT SWISHA IN TOTALA SUMMAN TILL NUMMER: 123 4 27 12 19 men glöm då ej skriva vad för biljett, samt antal + om ni har något övrigt att tillägga exempelvis allergier.

___________________________________________________________________________________

En kväll som är perfekt för dig, dina vänner, kollegor och familj att dela tillsammans. Med en fantastisk middag, show och grym efterfest med liveband med allsångskänsla!


VARMT VÄLKOMNA!

Vi ser fram emot att dela denna viktiga kväll tillsammans med er där vi samlar in pengar till cancerforskningen genom Cancerfonden.


(Vid funderingar, kontakta Anna-Beata på 070-30 25 307 elr. kontakt@tankmedhjartat.se)
P.S. MER INFO OM ARTISTER OCH LIKNANDE KOMMER PÅ FACEBOOK!

GALABILJETT Ej tillgänglig
VINFLASKA RÖTT Ej tillgänglig
VINFLASKA VITT Ej tillgänglig
ÖL Ej tillgänglig
LÄSK/LÄTTÖL Ej tillgänglig
GALA UTAN MAT Ej tillgänglig