skip to main content

CAMP FIRE APRIL

Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Få biljetter kvar

CAMP FIRE APRIL

Från Gratis

Plats

Datum

7 jun 2024 12:00 - 9 jun 2024 12:00

Beskrivning

CAMP FIRE WEEKEND på Öland.

Vi tänder upp Campens stora grillring där vi samlas på kvällarna i en mysig och äventyrlig atmosfär. Man tar med sig mat om man vill grilla och dryck som man vill skåla med runt brasans lågor. Det kommer vara späckat med aktiviteter till brasans knastrande ljud. På morgonen bjuds ni in till vår Amerikanska Brunch som har öppet 09:00 - 12:00, ni kommer bli chockade över de ni kommer bjudas på.

Priset 350kr/man då ingår ALLT hela denna helgen.
Ställplatsen + Servicehus + 2x Camp Fire kvällar + 2x Brunch Buffé.

Endast fåtal platser så det är först till kvarn som gäller.

Betalning sker när ni anlänt och intagit era bokade platser..

Arrangör

Lokal

Rälla Camp Öland Rällapaviljongen, Rällavägen 28, 387 92 Borgholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer