skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Cajsa Siik | Releasefest

Eventet är avslutat

Cajsa Siik | Releasefest

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

26 jan 2023 19:00 - 23:00

Beskrivning

Artist: Cajsa Siik

Support: TBA

Datum: Torsdag 26 Januari, 2023

Lokal: Hus 7, Stockholm

18+

__


Cajsa Siiks nya, fjärde studioalbum ”Ninjo” släpps den 26/1-2023 och samma dag firas albumet av med en konsert på Hus7! Albumet har alla ingredienser som kännetecknar Siiks musik: urstarka melodier, avskalade arrangemang med precision och texter som går rakt in i hjärtat. Vi möter en artist som återigen uppfunnit sig själv – lekfullt, avskalat, kraftfullt.


Cajsa Siik debuterade 2012 och har sedan dess släppt 3 fullängdsalbum och 2 EP:s. Under åren har hon hyllats internationellt av Q Magazine, BBC6, Line of Best Fit och Nylon, medan hemmaplan bjudit på så vitt skilda framgångar som långa P3-rotationer och en uppskattad tolkning av Bodil Malmstens lyrik i SVT Babel. Albumet ”Domino” (2017) tog Siik ut på Europaturné med Mitski och till headlinespelningar i Berlin och London. Lo-fi-projektet ”Low Light Key Sessions” (2018), innehållandes bland annat Siiks allra första låt på svenska, gav Jan Gradvall 4 stjärnor i DI Weekend.


Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer