skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Cabinet of Curiosities

Eventet är avslutat

Cabinet of Curiosities

Från 325,00 SEK

Plats

Datum

20 nov 2022 18:00 - 19:30

Beskrivning

En Magisk Aftonföreställning I Vinternattens Mörker. 


(Obs, endast 25 biljetter tillgängliga per tillfälle.)


I en exklusiv föreställning för enbart ett fåtal utvalda presenterar Adrian Videla magi som sällan beskådats av allmänheten.
På plats i den historiska sekelskiftesbyggnaden Krusenstjerna i Gävle infinner sig publiken i en magisk atmosfär. Och med en kombination av det underliga, det vackra och det något förvridna tar gästerna del av en interagerande upplevelse utöver det vanliga.

Adrian Videla har en bakgrund inom cirkus och teater. 2016 tävlade han i allmän magi, vann fyra prisklasser och kunde titulera sig Svensk och Nordisk Mästare. Sedan dess har han arbetat landet runt med sin konstform och sätter nu upp en exklusiv föreställning i Gävle. 


"Ett förflutet begrepp för att beskriva det extraordinära, det märkliga och det förbluffande. Ett begrepp för att förklara nyfikenheten i att bevittna det förvridna men ändlöst fascinerande. Tre ord för att fånga essensen av det mörka och det vackra. Cabinet of Curiosities."


Vad Ingår Vid Varje Biljettköp? 

 • Maskinskrivna biljetter, vackert paketerade och hemskickade till er valda adress. Perfekt att ge bort som gåva. 
 • Kaffe, te och tilltugg vid ankomst innan föreställningen. Lugnt förmingel till en varm kopp där gästerna tar del av showen innan den börjat. 
 • En exklusiv föreställning framtagen för att erbjuda en unik och interagerande upplevelse med magi som konstform. 

Observera, föreställningen har en åldersgräns på 15 år. För eventuella undantag, kontakta arrangör. 


För mer information om tillställningen, besök: https://www.adrianvidela.com/cabinetofcuriosities

  Lokal

  Krusenstjernska Huset Krusenstjernska Huset, Engelbrektsgatan 2, 803 24 Gävle

  Headliners

  Adrian Videla
  Magiker

  Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

   Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

   Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

   Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

   Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

   Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

  Upptäck mer