Busy Signal i Göteborg

3 feb 2017 22:00 - 4 feb 2017 03:00

Brewhouse, Åvägen 24, 412 51 Göteborg

Busy Signal & The Fire Works Band (JA)
Känd för att kunna blanda stilar som ingen annan har han tagit världen med storm, och räknas som en av de absolut största dancehall artisterna i världen! Missa inte när världstjärnan Busy Signal kommer till Göteborg och Brewhouse med sitt ”The FIre Works” Band!

Busy Signal började sin karriär som dancehallartist runt 2003, och slog igenom 2005 med låten "Step Out", som även var namnet på hans debut album som släpptes 2005. Han har sedan dess släppt hits som "Come Over", "Jail", "Tic Toc", "One More Night", "Unknown Number", ”What If”, "Reggae Music Again" och superhiten "Watch Out For This" med Major Lazer som har over 107 miljoner views på youtube! 2012 släppte Busy sitt album "Reggae Music Again" som överraskade alla med sin roots reggae, lovers rock och klassiska rubadub sound, och året efter kom Epn ”Incomparable Talant” med superhiten ”Bedroom Bully”. Under 2016 har Busy Signal fortsatt släppa tunga låtar som ”Hate That I Love U”, ”Rude Bwoy Thing”, ”Perfect Team”, ”Dem Nuh Bad” och superhiten ”Free Up” på Cold Heart Riddim, och det lär inte sluta under 2017!
Så missa inte när Busy Signal & The Fire Works Band kommer till SGöteborg och Brewhouse för en av årets bästa spelningar!

T.N.T
Förra året signades Göteborg-duon TNT till Ken Rings Masa Music. De två unga killar från Bergsjön, Gbg har släppt en rad singlar bl.a. producerade av Viktor Ax och släppte nyligen singeln "Vapen" med Vic Vem. Gruppen har mycket på gång och i januari är de aktuella med en ny singel producerad av André Roots! Nayomi: Innan hon hade hunnit släppa sin första singel hade den Göteborgs baserade rapparen och sångerskan redan hunnit turnera i Sverige och Europa med etablerade artister som Wayne Wonder och Dani M. Tidigare i vår släppte hon sin debutsingel “Zombie” och vi kan snart se fram emot fler singlar med stark rap, slående sång och träffsäker humor.

Laces
Laces är en professionell danskvartet från Göteborg som startades 2009, med bas I Twisted Feet Dance Academy. De är bland de första med den unika dansstilen “Afro Caribbean Fusion”, vilket är en färgstark mix av Dancehall (Jamaica) och Afrobeat (Nigeria och Ghana). Sedan 2012 har de jobbat med kända Afrobeatartister som Timaya och Iyanya.

► 3 Februari @ Brewhouse, Göteborg
► Öppettider: 22.00 - 03.00
► 18 år
► Förköp: 290 kr + serviceavgift
► I dörren: 350 Kr
► Köp dina biljetter på förköp!

Brewhouse
Åvägen 24
412 51 Göteborg


Ordinarie Ej tillgänglig