Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Buster Moe | Källaren Scalateatern, Stockholm

Eventet är avslutat

Buster Moe | Källaren Scalateatern, Stockholm

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

4 nov 2017 21:00 - 23:45
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

2017 är året då Buster Moe kliver ut ur skuggorna och in i rampljuset. Efter ett gästsjungande med coverbandet Cold Chilling Collective började folk uppmärksamma Buster. Covern av Cypress Hills "Insane in the Brain" blev en supersucce. Snabbt uppnådde Insane in the Brain en 3:e plats på den svenska topplistan och en 5:e på den internationella.

LA times, High Snobiety och Nylon Magazine hör till en rad av internationell press som uppmärksammat Buster.

Kort därefter släpptes den första EPn som innehöll bla hitlåten "Shoot Me". Låten har idag uppnått nästan 2 miljoner streams och Buster klättrar ständigt på många av musiksveriges topplistor. Nu är Buster aktuell med singlarna "Call it off" och "Drowning", två låtar som snabbt letat sig in på många av Spotifys topplistor.

Detta är bara starten för Sveriges nästa popstjärna som gör två stopp på Svensk mark i vinter.Vi kan gladeligen presentera att det ena blir i källaren på Scalateatern den 4:e November.

Arrangör

Music studio and record label based in Gothenburg Sweden.

Lokal

Scalateatern, Wallingatan 32-34, 111 24 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer