skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Bussresa: En dag genom ”Skogen kallar – Ett oändligt kontaminerat samarbete eller Dansandet är en form av skogskunskap”

Eventet är avslutat

Bussresa: En dag genom ”Skogen kallar – Ett oändligt kontaminerat samarbete eller Dansandet är en form av skogskunskap”

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

9 sep 2021 08:45 - 18:15

Beskrivning

Ett heldagsprogram med fokus på naturens rättigheter, fred med jorden och en specifik skogs lokala situation och historia. Konstnärerna Malin Arnell och Åsa Elzén tar oss med på en bussresa till det offentliga konstverk, tillika skog, som deras medverkan i utställningen Experimentalfältet utgår från. Verket ”Skogen kallar – Ett oändligt kontaminerat samarbete eller Dansandet är en form av skogskunskap” utgör utgångspunkten för dagsutflyktens program, som även relaterar till tematiken i Experimentalfältet; hur konsten kan utforska framtidsscenarier för nya levnadssätt, relationer till andra arter, jorden och människor emellan.

Under femtio år arrenderar konstnärerna Arnell och Elzén 3,7 hektar skog belägen på Fogelstad säteris marker i Julita, som ett första steg i syfte att ta skogen ur produktion i all oändlighet. Läs mer om det offentliga verket ”Skogen kallar – Ett oändligt kontaminerat samarbete eller Dansandet är en form av skogskunskap” här. Den 9 september arrangeras en gemensam bussresa från Accelerator till det offentliga konstverket. Dagsutflykten innehåller samvaro och samtal med och genom skogen, tillsammans med konstnärerna och inbjudna gäster. Se Accelerators hemsida för fullständigt program.


Lunch och fika ingår i biljettpriset. 
Obs! Meddela eventuella önskemål om specialkost via mail till accelerator@su.se senast 2 september.

Accelerator vidtar smittskyddsåtgärder i enlighet med rådande restriktioner och anpassar arrangemanget efter ansvariga myndigheters rekommendationer.

Arrangör

En konsthall där konst, vetenskap och samhällsfrågor möts. Verksamheten är en del av Stockholms universitet, med uppdrag att aktivt samverka med samhället. Accelerator producerar utställningar med internationell och svensk samtidskonst.

Lokal

Accelerator | Stockholms universitet Accelerator | Stockholms universitet, Frescativägen 26A, 114 18 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer