Business Retreat

Åhlbergs väg, 132 49 Saltsjö-boo
8 okt 2021 09:00 - 16:00
Biljetter 2.900,00 SEK
Biljetter 2.900,00 SEK

När jobbhösten kommit igång på allvar brukar det vara värdefullt att göra ett ministop. Varmt välkommen till ett endagars Business Retreat som vänder sig till dig som vill integrera meditation och personlig utveckling med ditt yrkesliv. Retreatet ger dig möjlighet att reflektera, ta nya perspektiv och fylla på med närvaro och medkänsla för att möta höstens utmaningar från en plats där insidan kan göra skillnad. På jobbet, i livet och för världen.

Vi kommer att vara på natursköna Tollare Folkhögskola i Nacka och bjuder in till en blandning av kontemplativa praktiker varvat med övningar, reflektion och delning av erfarenheter samtidigt som vi rör oss framåt i en trygg process. Ur innehållet:

- Meditationer stilla och i rörelse för att landa i dig själv
- Forskningsbaserade föreläsningar och övningar ger dig kunskap och inspiration
- Delning och strukturerad feedback hjälper dig framåt med konkreta utmaningar
- Härlig vegetarisk kost och natursköna omgivningar

Kaffe, te och fika finns serverat från 08.30. Vi startar 09.00 och avslutar 16.00.

Vi som håller i retreatet är Lasse Lychnell och Rebecka Arman. Båda har lång erfarenhet av att leda grupper och guida meditationer och övningar. Rebecka är ordinerad inom Zen och Lasse är utbildad mindfulnessinstruktör. Förutom att arbeta med Being in Business är båda också forskare och lärare vid Handelshögskolorna i Stockholm respektive Göteborg där de arbetar i gränslandet ledarskap och personlig utveckling.

Deltagare

BEING IN BUSINESS är ett företag som stödjer ledare att göra skillnad inifrån och ut genom forskningsbaserade föreläsningar, ledarprogram och coachning.

Vi som jobbar med Being in Business är Lasse Lychnell och Rebecka Arman. Rebecka är ordinerad inom Zen och Lasse är utbildad mindfulnessinstruktör. Både är också forskare och lärare vid Handelshögskolorna i Göteborg respektive Stockholm.

Mer information hittar du på beinginbusiness.se.

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.