Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Business Akademi - The Mega Workshop

Event inställt

Business Akademi - The Mega Workshop

Från 195,00 SEK

Plats

Datum

16 sep 2017 10:30 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkommen till Business Akademi - The Mega Workshop!

Vill du sätta fart på din business och ta den till nästa nivå? På vår Business Akademi - the Mega Workshop kommer du att få lära dig allt du behöver för att driva en framgångsrik affärsverksamhet! På denna Mega Workshop jobbar vi tillsammans på plats och de bästa tränarna guidar dig i rätt riktning. Här tar vi steget utanför vår komfortabla zon mot en ännu mer framgångsrik PM-business!

Under dagen kommer det att serveras lunch och kaffe. Business Akademin är gratis och det enda du betalar för är lunchen som kostar 195 kr. Önskar ni specialkost måste ni meddela oss detta senast onsdag 13 september. Detta gör ni genom att skicka ett mejl till info@pm-sweden.se. Gratisbiljetter som mottagits i startpaketen kan inte längre användas för att närvara på detta evenemang.

För att kunna planera detta evenemang så bra som möjligt måste vi få in era biljettköp i god tid. Därför kommer sista dag för biljettköp att vara onsdag 13 september. Därefter stängs biljettförsäljningen.

För att delta på denna Business Akademi måste man vara registrerad Teampartner!

Biljett från Billetto krävs
för att närvara på detta evenemang. Vid anmälan ska varje deltagande persons namn och TP-nummer meddelas. Köper du biljett för fler än dig själv, vänligen fyll i namn och TP-nummer i "Övrigt-fältet". Gratisbiljetter som tidigare skickats ut kan inte användas för att närvara på detta evenemang.

Pinsutdelning: De som kvalificerat sig till IMM eller högre kommer att erhålla sin pin på detta event. I samband med biljettköp anmäler ni eventuell mottagare genom att fylla i vem som ska erhålla sin pin och vilken valör personen ska få.

Platsreservation: För dig som är VP eller högre gäller obligatorisk platsreservation, dock behöver vi en anmälan om din respektive deltager. Anmälan om respektive skickas till info@pm-sweden. Denna anmälan ska göras senast onsdag 13 september.

Arrangör

Lokal

Conventum Konferens, Olof Palmes Torg 1, 702 22 Örebro

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer