Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Business Akademi - Stockholm

Eventet är avslutat

Business Akademi - Stockholm

Från Gratis

Plats

Datum

15 jun 2019 12:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Välkommen till Business Akademi i Stockholm!

Vill du sätta fart på din business och ta den till nästa nivå? På vår Business Akademi kommer du att få lära dig allt du behöver för att driva en framgångsrik affärsverksamhet! Vi kommer att gå igenom produkterna och hur businessen fungerar. Vi ger många tips och råd om hur du själv kan lyckas ta nästa steg i din PM-business.

Alla som ska närvara på detta event måste vara registrerad TP och ska uppvisa en biljett vid entrén.

OBS! Vid användande utav Gratisbiljett behöver man skicka ett mail till Info@pm-international.se med namn och kundnummer

Obligatorisk platsreservation gäller för alla VP och uppåt!

Pinsutdelning: Vet du någon som uppnått en ny kvalifikation under de senaste månaderna, och som kommer på denna Business Akademi? Glöm inte fylla i dennes namn, TP-nr och vilken nivå det gäller.

Anmälning av pins och eventuell respektive för Top Management måste anmälas senast fredagen 14:e Juni.Arrangör

Lokal

Clarion Hotel Sign Clarion Hotel Sign, Östra Järnvägsgatan 35, 101 26 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer