BURNT ENDS

10 okt 2015 18:00 - 11 okt 2015 17:00

Restaurang Hjerta, Slupskjulsvägen 28, 111 49 Stockholm

BURNT ENDS, Singapore

Vår nästa pop up kommer hela vägen från Singapore, och Australien kan man säga, och den handlar 100% om eld.

Dave Pynt är Australiensaren som efter många år i de bästa köken i hemlandet bestämde sig för att se världen genom andra mästares kök. Efter en europaturné som inkluderade stopp hos Noma i Köpenhamn, Extebarri i Spanien och Nuno Mendes i London öppnade Dave en pop up-restaurang, under en bro i London. Allt, utan undantag, som serverades kom från den egenbyggda vedeldade ugnen. Det blev en enorm succé och pop upen fick namnet Burnt Enz.

2013 gick resan från London till Singapore där Dave öppnade restaurangen Burnt Ends där han nu serverar sina gäster mat från det öppna köket som frontas av den 4 ton tunga vedeldade ugnen och de tre höj och sänkbara grillarna.

Menyn som Dave har skapat för denna pop up är helt magisk och något du garanterat inte kan få någon annanstans i stan just nu. Det blir såklart grillat, lite rökt och en del av Australien och Singapore, på Skeppsholmen i Stockholm.

Den 10/10 kommer vi att göra en middag med start klockan 18:00. Pris 1500 sek

Den 11/10 kommer vi att göra en brunch med start klockan 13:00. Pris 1100 sek

I middagspriset ingår hela menyn samt ett dryckespaket till.

I Brunchpriset ingår hela menyn samt alkoholfri dryck och en fördrink. På plats kommer det att finnas vin och öl till försäljning för de som önskar.

Övrigt:

Har du några allergier? Maila oss isf innan du bokar så att vi kan kolla om det är möjligt att tillgodose dem. Denna pop up är för köttätare.

Dricker du inte alkohol men vill gå på middagen? Inga problem. Maila oss på info@popupsthlm.com så lägger vi upp en biljett till dig (1100kr) som du kan boka.

Kom också ihåg att bokningen är bindande. Då vi jobbar med små marginaler som kräver precis planering har vi ingen möjlighet att garantera återbetalning av köpt plats.

Läs mer:

Burnt ends ligger just nu på plats 30 på Asias 50 best restaurants-listan: http://www.theworlds50best.com/asia/en/asias-50-be...

Burnt ends: www.burntends.com.sg

Middag 10/10

Stängd

Brunch 11/10

Stängd