Burlesqkväll i Saloonen

Eventet är avslutat

Burlesqkväll i Saloonen

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

1 okt 2022 18:00 - 2 okt 2022 01:30

Beskrivning

Vi välkomnar er till en fabulös burlesquekväll med de duktiga dansarna från The Coursettes! Upplev en helkväll med dans och sång som kommer att ta er någonstans mellan 1800-talets Paris och vilda Västern.

Saloonens dörrar slår upp 18:00 och cirka 20:00 börjar showens första del. I biljetten ingår en välkomstdrink, det går att köpa ytterligare dryck i baren och köket är öppet för mat.

Är ni ett större sällskap och vill boka bord är ni välkomna att ringa oss på 0701483893, annars är det bara att ta sig en plats där det är ledigt.

Det finns parkeringsplatser utanför saloonen, och för er som inte åker bil har vi en minibuss som åker mellan Linghems tågstation och saloonen från kl 18.00 - 20.00 23.00 - 01.00 en gång i halvtimmen. Bussen kostar 35 kr/person och resa, och betalas via Swish innan bussens avfärd.

18 årsgräns

Lokal

Bjärby Saloon Bjärby Saloon, Bjärby 2, 585 61 Linghem

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.