Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Build a new world in LEGO

Eventet är avslutat

Build a new world in LEGO

Från Gratis

Plats

Datum

19 aug 2017 10:00 - 20 aug 2017 16:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Build a new world in LEGO

19-20 augusti, 2017, fyller vi Folkan i Tärnaby med klossar för stora och små barn. Över 100 kg LEGO och DUPLO kommer att finnas för alla våra besökare att bygga med. Workshop, aktiviteter och tävlingar.

Följ oss på @newworldinLEGO på Facebook

Öppettider
Lördag 19 augusti kl 10.00 - 18.00
Söndag 20 augusti kl 9.00 - 16.00

Entrépriser
Vuxen 100 kr
Barn 3 – 18 år 100 kr, under 10 år endast i sällskap med vuxen
Barn 0-3 år gratis

Familj, 4 personer 360 kr

Barn 0-18 år bosatta i Storumans kommun, ange rabattkod.

Hjälp LIONS hjälpa!
Många barnen från Syrien bor i flyktingläger i Turkiet. Hjälp LIONS hjälp genom att skänka LEGO till de skolor och förskolor som LIONS startar upp.

Hjälp oss att samla in minst 100 g LEGO per besökare. Du kan börja redan idag

"Lions i Sverige samlar in pengar för att hjälpa flyktingbarn som finns i läger i Turkiet att få mat, hygienartiklar och skolgång. Lions i Turkiet ger hjälpen på plats. Hjälp Lions hjälpa de mest utsatta barnen, flyktingbarnen från Syrien och dess grannländer = De glömda barnen"

Lär gärna mera om LIONS arbete De glömda barnen på www.lions.se

Arrangör

Lokal

Folkan, Bergastigen, 92064 Tärnaby

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer