Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Bubbel med vänner

Eventet är avslutat

Bubbel med vänner

Från 695,00 SEK

Plats

Datum

12 jul 2024 18:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Bli bästis med bubblor!

Kom som du är eller bjud med dina vänner på en bubbelprovning och en fantastisk smakupplevelse. Bubbel är så mycket mer än bara en festlig dryck. Det finns en lång och spännande historik bakom drycken som erbjuder många olika smaker och karaktärer.

 • Prova bubbel från olika länder
 • Lär dig skillnad mellan cava, proseccooch champagne
 • En upplevelse med ledning av den professionella sommelieren Katarina Hoverman från Spirit by Me.

Förutom en fantastisk smakupplevelse i en magisk miljö som Gysinge Herrgård står för, så kommer du få lära dig om provningsmetodik och med hjälp av den prova olika viner och se vad som är unikt med varje dryck. Smaka, dofta och prova dig fram mellan dryckerna som står framför dig, och lär dig skillnaden mellan prosecco, cava och champagne

Till bubblorna bjuds det på härliga tapas och tilltugg.

Ett unikt tillfälle för dig och dina vänner att bli bästis med bubblor!

Antalet biljetter är begränsat.


Plats: Terrassen på Café Udden med utsikt över Nedre Dalälvens forsar.

Arrangör

Gysinge Herrgård arrangerar både stora och små evenemang. Allt från dryckesprovningar till stora konserter i Herrgårdsparken som rymmer 3 500 personer. 

Gysinge ligger endast 8 mil norr om Uppsala, och 5 mil söder om Sandviken och Gävle. Följ oss så får du löpande uppdateringar om våra arrangemang.

Lokal

Café Udden, Benedicks väg 4, 811 97 Gysinge

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer