skip to main content

Bryggerivisning

Bryggerivisning

Från 350,00 SEK

Plats

Datum

18 maj 2024 17:00 - 19:00

Beskrivning

Välkommen till en spännande bryggerivisning på Nya Victoria!

Följ med på en guidad rundtur på bryggeriet där du får en inblick i vår historia, visioner och värderingar, och självklart får du lära dig massor om ölbryggning hos oss! Från att krossa malt till att fylla flaskorna - inget steg kommer att missas. Dessutom kommer vi att berätta om hur de olika ingredienserna påverkar smaken på det färdiga ölet.

Ni kommer också få avnjuta en bricka med fyra smakprover ur vårt sortiment i vår pub.

Vill man höja upplevelsen ytterligare ett snäpp köper man till vår ost och charkbricka. Oftast lokala produkter men såklart alltid svenska.

Det här är en chans att fördjupa dig i ölets värld och samtidigt få smaka på några av våra bästa brygder. Missa inte detta fantastiska tillfälle att uppleva bryggerikonsten på nära håll!

Lokal

Bryggeri Nya Victoria, Mossvägen 13, 521 30 Falköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer