skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Bryggerivisning 25 maj

Eventet är avslutat

Bryggerivisning 25 maj

Från 590,00 SEK

Plats

Datum

25 maj 2024 14:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Den här bryggerivisningen är till för dig som vill besöka oss själv eller tillsammans med kompisgänget. Ta del av vår historia - från entusiastiska hembryggare till drivna hantverksbryggare och se hur vi tillverkar vår öl under en guidning i bryggeriet.

Kvällen startar kl. 14:00 med en välkomstöl i puben. Därefter ges en guidad tur i vårt bryggeri som är hjärtat av vår verksamhet. Efter vår rundtur tar vi oss tillbaka upp till puben där Ni serveras en provningsplanka bestående av 4st, 12cl väl utvalda ölsorter. Till det serveras vår bryggarbricka som består av utvalda korvar och ost. Puben hålls öppen fram till kl. 17:00 och sista beställningen tas 30 min innan stängning.

Pris: 590:-/person inkl. moms. En administrationsavgift på 39 kr tillkommer.

Sittplatser finnes till alla gäster, några sitter i baren och några vid borden.

Biljetten kommer att scannas på plats så se till att ha den redo när ni kommer. Utskriven eller i mobilen.

För övriga frågor som rör våra visningar:
bryggerivisning@nyab.se

Växeln: 08-520 212 13

Lokal

Nynäshamns Ångbryggeri, Lövlundsvägen 4, 149 30 Nynäshamn

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer