Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Bryggerimusikfestival Mini

Eventet är avslutat

Bryggerimusikfestival Mini

Biljetter från 59,00 SEK

Plats

Datum

27 apr 2019 16:00 - 21:00

Beskrivning

MINIMUSIKFESTIVAL I BRYGGERIET HOS TRAIN STATION BREWERY! 

Obs! Endast 175 biljetter, först till kvarn! 

Minimusikfestivalen 'Sound of Beer':

 • Lördag 27/4 
 •  Tid: kl 16-21
 • Adress: Hyvelgatan 56, Knivsta (Ar)

4 musikband spelar på scenen inomhus! Bandpresentation längst ner

4 tappkranar öl á 50 kr (+ flasköl, alkoholfritt, vin och drinkar)

Fredrik Carlgren grillar sina goda hamburgare & smarriga vegetariska falaflar vid bryggeriets entré! 

Kl 17: Band nr 1: 59 Scott Street

Kl 18: Band nr 2: Reverend April

Kl 19: Band nr 3: First Beer Kit

Kl 20: Band nr 4: Trubadurerna 

59 kr i inträde till bryggeriet, då ingår även en starköl eller ett glas vin eller alkoholfritt. Biljetter köps via Biletto. Begränsat antal biljetter släpps och senast 24 timmar innan eventet startar så stängs möjligheten att köpa biljett så var ute i god tid. 

 Efterfest på Stationshusets pub när Sound of Beer stänger! Stationshuset öppnar upp dörrarna klockan 20 och har öppet hus. Bubbel 39 kr glaset och en av bryggeriets egna öl på tapkran för 39 kr glaset. Adress Stationshuset: Stationsvägen 2, Knivsta.

Övrigt:

• Närmsta busshållplats Bryggeriet: Åsgatan i Alsike (200 m från Bryggeriet). 

• Strikt 18-årsgräns. Bryggeri-eventet är inte anpassat för minderåriga. 

Obs! Personlig inbjudan, alla gäster behöver ange namnet vid beställning av biljetter. 

Vid frågor gällande eventet maila matilda@stationshusetiknivsta.se

BANDPRESENTATION:

Band nr 1: '59 Scott Street':
59 Scott Street rör sig tamt i det musikaliska gränslandet mellan australiensisk surfrock och norrländsk hammock. Vågor möter drivor där Queensland möter Medelpad. Huvudsakligen består bandet av utflyttade Sundsvallsbor, men på något sätt har en Skellefteåbo lyckats nästla sig in...men det visar bara på bandets generösa, filantropiska läggning vilket även avspeglar sig i 59 Scott Street’s musik!


Band nr 2: 'Reverend April':

Reverend April spelar en blandning av soul, vintagepop och rock där sväng och atmosfär är viktiga ingredienser. Bandet släppte sin första fullängdare "This Is The Way It Was Meant To Be" 2015, uppföljaren "Afterglow" kom 2018 men är för tillfället försvunnen i och med en ommixning, men skivan kommer att släppas igen lagom till festivalen på Bryggeriet! Reverend April består av Elin Hammarbäck (sång), Andreas Johannesson (gitarr, körsång), Oscar Hahne (bas) och Johan Persson (trummor). Lyssna här: https://open.spotify.com/artist/3kutuRB5zzscNNSCpdSqzw

Band nr 3: 'First Beer Kit':

Kända covers med Johan Löfgren vid micken! Grymma låtar & grym öl, mer behövs inte! 

Band nr 4: 'TRUBADURERNA'

TRUBADURERNA är en akustisk trio från Uppsala där repertoaren består av pop- och rockklassiker från 60-talet och framåt, discodängor, visor och allsånger!

Bandet består av sångaren Håkan Bäfve, som även tar hand om rytmerna på sin cajun, Josef Ekrelius på gitarr och kör, samt Sonny Forsberg på bas och sång. Hemsida: trubadurerna.nu

Frågor gällande eventet: matilda@stationshusetiknivsta.se

Lokal

Bryggeri Train Station Brewery Bryggeri Train Station Brewery, Hyvelgatan 56A, 741 71 Knivsta

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.