skip to main content

Brogatans Sommarfest

Sista chansen

Brogatans Sommarfest

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

25 maj 2024 15:00 - 26 maj 2024 02:00

Beskrivning

Sommarfest 25e Maj !

Med ett intro som erinrar om tropiska sommarkvällar myser Lis Sørensen ingång ”Tæt på Ækvator”.

När ljudet från oljefaten når en vandrar tankarna iväg till en stadsfestival i en mindre stad i Blekinge där Copenhagen Steelband år efter år bjöd på otroliga tolkningar av populärmusik på ett 15-tal steeldrums.

Det händer något speciellt när ett 10-tal vita danska män spelar karibiska toner på en stadsfestival i Blekinge. Oförglömligt.

Tanken är att vi den 25/5 ska skapa samma sommarminnen med vår egna lilla festival, Brogatans Sommarfest.

Med en imponerade line-up, överraskningar och smakupplevelser kommer vi skapa oförglömliga minnen denna ljumna majnatt. Ryktet gör även gällande att den så hårt arbetade vin-schamanen Emil Broomé kommer till Brogatan med de viner som är odrickbara/osäljbara och kränga till normala priser.

Vi lovar att ni absolut inte kommer bli besvikna på denna hel dag, säkra era biljetter i tid för det kommer bli fullt hus.

Lokal

Brogatan, Brogatan 12, 211 44 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer