Bröderna Lindgren med gäster

150,00 SEK - 195,00 SEK

Plats

Datum

26 maj 2022 15:00 - 16:00

Beskrivning

Ta med dig familjen på rockshow! En upptäcktsfärd för alla åldrar, med gäster som Patrik Arve, Anja Bigrell och Britta Persson.

Bröderna Lindgren blandar allvar med humor och är kort och gott bandet som älskas av alla mellan fyra och 94. De har släppt flera album – varav två vunnit Grammis – där flera kända musiker är med. Bland andra Ebbot Lundberg, First Aid Kit och Amanda Bergman. De har även skrivit musiken till exempelvis Bolibompa, SVT-serien Höjdarna, julkalendern Allram Est och filmen Loranga, Masarin och Dartanjang. Nu kommer de till CIK i Knivsta med en konsert för hela familjen.

DATUM: 
26 maj 2022 kl. 15.00 (insläpp 14.30)

BILJETTPRIS: 

Vuxen: 195 kr + serviceavgift
Barn/studerande: 150 kr + serviceavgift

Arrangör

ICEA is a boutique music label and publisher with the intention of evoking feelings and reactions we want to provoke, inspire, create, destroy, and disrupt old structures while having fun doing so.

Lokal

Knivsta Centrum för idrott och kultur Knivsta Centrum för idrott och kultur, Parkvägen 31 A, 741 40 Knivsta

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.