Bröderna Bommens FESTIVAL

Eventet är avslutat

Bröderna Bommens FESTIVAL

Biljetter från 150,00 SEK

Plats

Datum

4 aug 2022 16:00 - 6 aug 2022 23:00

Beskrivning

Bröderna Bommens årliga festival hålls på Klockarberget i Njurundabommen i industrilokalerna där det tidigare var bilverkstad. Sedan 2013 har vi sakta men säkert bytt ut bilarna till bryggeri, bränneri, bageri och brasseri, i ett besökscentra där produktionen av hantverksöl och destillat är hjärtat i verksamheten. Äntligen kan vi inbjuda till festival igen, kom och umgås med oss! Fredag och lördag behöver du köpa biljett 150 kr/kväll på torsdag kör vi en Jamaicansk afton kl 18-23 med fritt inträde.

Hantverksöl, destillat, mat, fika och dessert
Musik fredag och lördag med Stefan Nordlander
Dryckesprovningar - biljettsläpp 15 juli

- åldersgräns 18 år
- antalet biljetter är begränsad
- biljetter kan också köpas i vårt bageri

Bröderna Bommen bussen avgår 22.45 fredag och lördag med stopp i Bredsand och Navet 150 kr/person, biljett säljs på bussen, endast betalning med kort eller swish. Det går också bra att åka vanliga bussen från hållplatsen vid gamla E4 (ca 15 min promenad från BBB).
Drick ansvarsfullt!

Lokal

Bröderna Bommen Bröderna Bommen, Klockarbergsvägen 13, 862 41 Njurunda

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.