skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Bröderna Bommen ölfestival 2020

Event inställt

Bröderna Bommen ölfestival 2020

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

31 jul 2020 16:00 - 1 aug 2020 23:00

Beskrivning

Bröderna Bommens årliga festival hålls på Klockarberget i Njurundabommen i industrilokalerna där det tidigare var bilverkstad. Sedan 2013 har vi sakta men säkert bytt ut bilarna till bryggeri, bränneri, bageri och brasseri i ett besökcentra där produktionen av hantverksöl och destillat är hjärtat i verksamheten. Fokus för festivalen är att njuta av bryggeristaden Sundvalls utbud av lokala hantverksöl och destillat, umgås, äta och dricka gott. 

Förutom mat och dryck av hög kvalitet erbjuds besökarna att delta i olika typer av provningar där vi tillsammans provar olika drycker och berättar om såväl dryckerna som dess producenter. På fredag är det dags att försvara titlarna i vårt pubquizz.

I partytältet är stämningen på topp, vår fantastiske kompis och husmusikant Stefan Nordlander kommer att ge järnet och spela för oss BÅDA kvällarna, på lördag tar han även med sig sitt band. Grymt drag utlovas!

I hantverksölbaren träffar du några av bryggarna själva bakom bardisken, dom erbjuder upp emot 30 olika ölsorter. För er som vill ha det lite lugnare har vi brasseriet där du i lugn och ro kan avnjuta musik, en kopp kaffe och dessert. 

Utöver detta erbjuds besökaren smakuppleverser i Biergarten, Bröderna bommens matlag lagar mat från grunden - med bröd från Bageriet. 

Bröderna Bommen bussen fixar transporten till och från ölfestivalen både fredag och lördag. Avgång från Navet klockan 15.30, stannar i Bredsand (gamla E4:an vid skolan) klockan 15.40 och busstationen i Kvissleby kl 15.50, samma stopp på hemresan då bussen avgår från festivalen klockan 23.05. Köp tor biljett i förväg för att säkra din plats, biljetter säljs på bussen i mån av plats (endast betalning med swish på bussen).

KÖP BILJETTER

BILJETT entré - éntre till området fredag eller lördag, vi släpper några biljetter med rabatt för er som vill gå båda dagarna först till kvarn gäller.

BUSSBILJETT fredag och lördag från Navet klockan 15.30 till festivalentrén. Bussen kör gamla E4:an och stannar i Bredsand (hållplatsen vid skolan) kl 15.40 och i Kvissleby busstationen kl 15.50. Återresa från festivalentrén klockan 23.05 via gamla E4:an till Navet.

HÅLL KOLL PÅ DET SENASTE INFÖR FESTIVALEN

Bröderna Bommen på facebook

Bröderna Bommen Bränneri på facebook

Bröderna Bommen Bageri på facebook

Bröderna Bommen på Instagram

Bröderna Bommen Bränneri på Instagram

Bröderna Bommen Bageri på Instagram

www.brodernabommen.se

Lokal

Bröderna Bommen AB Bröderna Bommen Besökscentra, Klockarbergsvägen 13, 86241 Njurunda

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer