Event inställt

Broder Henrik Rapp - Scalateatern, Stockholm

120,00 SEK

Plats

Datum

20 mar 2020 20:30 - 23:00

Beskrivning

Broder Henrik Rapp - Scalateatern, Stockholm

Arrangör

Broder Henrik Rapp är en 27-årig artist som gör textbaserad pop/rock på svenska. Albumet "Idioter lär oss och vi lär varann" släpptes i höstas och har hyllats av kritiker bland annat för sin höga verkshöjd och nyskapande tematik. Albumet producerades av Ola Gustafsson (Lars Winnerbäck, Melissa Horn) och i samverkan med Andreas Dahlbäck (Ulf Lundell, Anna Ternheim) och gästas av Peter Morén (Peter, Bjorn and John) och skådespelaren Reine Brynolfsson. 

Aftonbladet Per Bjurman kallar skivan bäst just nu och skriver: 

”Något överraskande kommer den mest betagande, originella pop-poesin just nu från Bjursås”

Expressens Lars Lindström skriver: 

”Jag faller totalt för hans bräckliga och ändå maskulina röst, hans sammansmältning av samhällskritik & romantik och textrader som ”Fy fan vad jobbigt att vara man, får inte ta, fast man kan"

Nyligen blev han nominerad i två kategorier till GAFFA-priset (årets pop/rock och årets nykomling) som avgörs i vår. Debutskivan "är vi underhållna nu?" släpptes hösten 2018 och blev väldigt hyllad, vilket bla ledde det till hela fyra nomineringar på Dalecarlia Music Awards. 

Broder Henrik Rapp har spelat otroligt mycket sedan starten och bla spelat på Way Out West, Peace and Love och Debaser. Han har även varit förband till artister som Tomas Stenström, Moneybrother och Ebbot Lundberg. 

Hans rutinerade band består av tidigare medlemmar från Dag Vag, Thåström, Lisa Nilsson och Per Persson.

Lokal

Scalateatern Scalateatern, Wallingatan 32, 111 24 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.