Hoppa till huvudinnehåll

BRINNANDE HJÄRTA (2/2 – lördag)

BRINNANDE HJÄRTA (2/2 – lördag)

Från 300,00 SEK

Plats

Datum

17 aug 2024 18:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Människan strider mot människan. Människan strider mot naturen. När sluter människan fred? Vi presenterar ett sceniskt projekt där musik, text och teater sammansmälter i en visuell föreställning med ett starkt innehåll.

Musikgruppen Nynningen bildades 1971 och Teater Albatross grundades 1984. Under sommaren 2023 möttes grupperna för första gången och genomförde en helaftonsföreställning på Tokalynga Teaterakademi. Nynningen spelade sin musikföreställning "MAJAKOVSKIJ PROGRAMMET" som med poesi och musik presenterar den ryske poeten Vladimir Majakovskij på svenska. Teater Albatross gav sin föreställning "1917 - DÅ KLOCKORNA STANNADE" som i experimenterande teaterform beskriver kulturella och politiska öden under och efter revolutionen 1917. Besökarna i den fullsatta salongen kunde också avnjuta en ge­mensam måltid i mellanakten som också ingår i teaterns ide. Upplevelse för själen och mat för magen.

Efter detta första möte har tankarna på ett utökat samarbete vuxit fram. I mars 2024 träffades grupperna för ett konstnärligt möte i Göteborg med ambitionen att integrera de konstnärliga uttrycken och tillsammans göra en ge­mensam föreställning där musik, teater och rummets bilduttryck möts.

Samtidigt är det en tryout och starten för en helaftonsföreställning på turné som nu planeras för produktionsåret 2025. Tanken är att grupperna kommer att möta stora scener och lokaler med en nyproducerad gränsöverskridande scenföreställning. Första gången – på Tokalynga!

Vi kommer, vi kommer, vi kommer!
Nu kommer vi!
Vi kommer med musik. Vi kommer med skådespel.
Vi kommer med konst, med bild och med poesi.
Vi kommer med fred, med vapenvila, med kärlek.
Vi kommer! Vi kommer!
Nu kommer vi!


• Praktiskt Information:

I priset ingår soppmiddag!

Tokalynga Teaterakademi ligger i Hallands inland, det är en skolbyggnad ombyggd till teater där Teater Albatross har sin bas. Eftersom vi spelar långt från stadens vimmel erbjuds enkel övernattning i det stora huset för 150kr/person. Det finns gott om sovrum! Boka via teateralbatross@telia.com.


• Medverkande:
Anastasia Grivogiannis - sång, gitarrer
Evgeniya Gavrilova - skådespelare
Fabian Zeidlitz - skådespelare/teknik
Mårten Magnefors - trummor
Nikke Ström - bas
Robert Jakobsson - skådespelare
Sally Celander - skådespelare
Svante Grogarn - iscensättning
Thomas Jäderlund - saxofoner, basklarinett
Tomas Forssell - gitarrer, mandolin, keyboard, skådespelare
Åsa Liberath - scenografi/kostym

• Övrig info finns på gruppernas respektive hemsidor:
www.nynningen.se
www.teateralbatross.se

Arrangör

Teater Albatross är sedan 40 år en internationellt aktiv teater, med basen i Hallands skogsland ett par mil öster om Ullared. Vi har turnerat i över 20 länder, speciellt i Polen, Ryssland, Kamerun och Kongo. 

Våra pjäser handlar om väsentliga ämnen som utfiskning, förintelsen, ekologisk kris och "revolution". Vi spelar för alla åldrar! 

Tokalynga Teaterakademi som vi kallar vårt stora hus i Halland är lite som ett slags kulturcenter, vi arbetar mycket med konst, med skulptur, med allehanda konstnärliga upptåg. 


Kom gärna och hälsa på!

Lokal

Teater Albatross, 311 51 Ätran, 311 51 Ätran

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer