Brevpyssel - en kreativ och lustfylld workshop

Lilla Nygatan 6, 111 28 Stockholm
1 apr 2020 18:00 - 20:00
Biljetter 215,00 SEK - 295,00 SEK
Biljetter 215,00 SEK - 295,00 SEK

Brevpyssel på Postmuseum- ett lustfyllt skapande av vackra kort och brev med Raquel Telléz@marionbcn.
I priset ingår ett kit med utvalt material, proffsig handledning samt kaffe/the och kaka. Denna dag får du dessutom 10% i Postmuseumshopen, om du vill fylla på med extra pennor, kort, brevpysselmaterial.

Under kvällen får du skapa och dekorera kort och kuvert, du får använda material som tex brush pennor, washi tape i kombination med stickers och brevpapper.  Massor av stämplar, lättanvända penselpennor, fina stickers, pappersutklipp och olika papper finns att tillgå utan kostnad för att upplevelsen ska bli än mer lyckad!

Raquel Telléz, mer känd som @marionbcn på Instagram. Raquel har över 30.000 följare på Instagram där hon har gjort sig känd över hela världen för sin kreativitet i skapandet av vackra brev. 

Raquel finns till hands och ger sina bästa tips. Knyt kontakter med andra deltagare och inspirera varandra. Har Ni eget material så är Ni välkomna att ta med er det och byt gärna material sinsemellan. Kanske finner Ni nya vänner att skriva till

Biljettförsäljningen stänger samma dag kl 17.00. Önskar ni boka efter det, vänligen kontakta Postmuseum 010-436 4439. Vid problem med bokning av biljett, vänligen maila motesplats.museum@postnord.com 

Profile picture
Postmuseum
Postmuseum i Gamla stan. Museet ligger i ett vackert kulturhus med anor från 1600-talet. Det köptes av Posten år 1720 och inrymde fram till 1869 Stockholms enda postkontor. År 1906 invigdes Postmuseum. Museet har unika och omfattande samlingar av såväl posthistoria som filateli, samt lekfulla och lärande program för barn och skolungdomar.
Event inställt

Brevpyssel - en kreativ och lustfylld workshop

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.