Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Brevpyssel - en kreativ och lustfylld workshop

Eventet är avslutat

Brevpyssel - en kreativ och lustfylld workshop

Från 515,00 SEK

Plats

Datum

16 nov 2019 11:00 - 15:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Brevpyssel med soppa på Postmuseum- en kreativ och lustfylld workshop

Du får lära dig att skapa och dekorera kuvert med material som t.ex. brush pennor, washi tape i kombination med stickers och brevpapper. Stämplar och mer material finns att tillgå för att upplevelsen ska bli än mer lyckad!

Raquel Telléz, mer känd som @marionbcn på Instagram kommer finnas till hands under hela kvällen och ge er sina bästa tips. Vi hoppas att Ni knyter kontakter med andra deltagare och inspirerar varandra. Har ni eget material, ta med er det om ni vill och byt material med varandra. Kanske finner ni nya vänner att skriva till?

I priset ingår ett kit med fint utvalt material, proffsig handledning av Raquel samt god soppa, bröd, mineralvatten och kaffe/the.

För vuxna och ungdomar från 15 år.

Varmt välkomna till en kul & kreativ kväll!

OBS! Fri entré till museet samma dag som pysselkvällen. Just nu har vi bl.a. en alldeles ny spännande utställning med temat Älskade Postnummer & hiphopkultur. Du får en fribiljett som du kan använda vid senare tillfälle om du inte har möjlighet att se utställningen samma dag som pysselkvällen.

Arrangör

Postmuseum i Gamla stan. Museet ligger i ett vackert kulturhus med anor från 1600-talet. Det köptes av Posten år 1720 och inrymde fram till 1869 Stockholms enda postkontor. År 1906 invigdes Postmuseum. Museet har unika och omfattande samlingar av såväl posthistoria som filateli, samt lekfulla och lärande program för barn och skolungdomar.

Lokal

Postmuseum Postmuseum , Lilla Nygatan 6, 111 28 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer