skip to main content

Bremer/McCoy Live @ Brogatan 16/11

Bremer/McCoy Live @ Brogatan 16/11

Från 300,00 SEK

Plats

Datum

16 nov 2024 22:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Vad säger du om vi säger meditativ dubinspirerad jazzduo från Köpenhamn? Bremer/McCoy!!

Pianisten Morton McCoy och basisten Jonathan Bremer slog ihop sina geniknölar redan 2012 när de fortfarande gick i skolan. Till en början spelade den danska duon dub. Det är svårt att föreställa sig att det var så de började när man lyssnar på de eteriska ljud de gör nu, men det blir tydligare när man ser dem spela live. Duon tar nämligen alltid med sig sitt egna ljudsystem.

De vill att vi som upplever deras musik ska se det som en nyckel. En nyckel till livet, eller möjligen en nyckel till att uppskatta nya ljud. Det är den känslan som Bremer/McCoys musik förmedlar som du inte kommer kunna skaka av dig. De försöker berätta något för dig, du hör det om du lyssnar.

Nu har du chansen att lyssna och ta till dig musiken av den magiska duon Bremer/McCoy live när de kommer förbi Sverige för tre förtrollande kvällar i Stockholm, Göteborg och Malmö!

Lokal

Brogatan, Brogatan 12, 211 44 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer