Event inställt

Breema — The Art of Being Present

1.500,00 SEK

Plats

Datum

27 mar 2020 19:00 - 29 mar 2020 16:00

Beskrivning

• fredag 27 mars kl. 19.00 – 21.00 (gratis)

• lördag 28 mars kl. 9.30 - 17.00

• söndag 29 mars kl. 9.30 - 16.00

(Det är möjligt att boka enstaka klasser)

Pris: 1 500 SEK

Plats: Yoga Roots
Föraregatan 1, 21252 Malmö

Anmälan och information:

Anna Holtenstam, merchi@live.se 073-953 98 80

Betalning: Föreningen Body-Mind Connection bg 5302-2463

Eller Swish till Anna Holtenstam

Breema erbjuder en jordnära och praktiskt inriktad metod för att höja vårt medvetande. De naturliga rörelserna, i kombination med en icke dömande atmosfär, inbjuder till en unik form av beröring som tydligt avspeglar vår närvaro. När vi är närvarande kan vi möta livet, oss själva och andra med öppet sinne och hjärta.

Breemas filosofi, baseret på Nio Principper för Harmoni, utgår från enkelheten i vår sanna natur och bygger på en djup förståelse för att allt liv i grunden hänger samman.

Att utöva Breema ger en upplevelse av dynamisk balans, både djupt vitaliserande och omhändertagande och samtidigt närande för både givare och mottagare.

Våra workshops ger tillfälle att lära sig Själv-Breema övningar och Breema bodywork. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av Breema för att deltaga. Under en Breema kurs arbetar vi på golvet på mjuka mattor i bekväma kläder och vi undviker parfym.

Instruktörer:

Birthe Kaarsholm är Breema instruktör och arbetar på Breema Centret i Oakland, CA där hon undervisat och utövat Breema sedan år 2000. Hon är rörelseterapeut och är bl.a. utbildad inom Body-Mind Centering och Laban/Bartenieff rörelseanalys. Hon verkar internationellt och kommer till Europa flera gånger om året för att undervisa och leda träningsseminarier i Breema.

Anna Holtenstam är Breema instruktör och verkar i Stockholm. Breema har under många år varit en viktig del i hennes liv och personliga utveckling. I Breema har hon funnit mycket av det som intresserar henne: rörelser, inre stillhet, självkännedom, andlighet och livsfilosofi. Hon arbetar även med Qigong, Tai Chi, Healing och Taktil massage.

breema.com

facebook.com

breema.info/youtube

Arrangör

Lokal

Yoga Roots Yoga Roots, Föraregatan 1, 21252 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.