Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Brasiliansk musik & dans med Forró Dubão

Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Brasiliansk musik & dans med Forró Dubão

Från 60,00 SEK

Plats

Datum

5 maj 2024 16:30 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Brasiliansk musik & dans med Forró Dubão

🎶🕺 Kom till Vibliotek den 5 maj och låt Forró Dubãos medryckande musik transportera dig direkt till hjärtat av nordöstra Brasilien. Malmö Forró presenterar en oförglömlig kväll, perfekt för både förälskade i traditionell forró-musik och nyfikna nybörjare som vill uppleva något nytt. Kom själv, med en partner eller vän - skratt och glädje garanteras!

Arrangör: Malmö Forró
Plats: Vibliotek, Malmö
Tid & datum: 5 maj 2024, 16:30 - 20:00

 • PROVA-PÅ-DANS 16.30:
  Vill du lära dig grundstegen i forró? Kom på en kort prova på-kurs klockan 16.30.
 • KONSERTEN börjar kl. 17:30, och det blir dans både före och efter!
 • GOD MAT & SPECIALPRISER I BAREN på Vibliotek!
 • ENTRÉ: 100 kr + serviceavgift (förköp), 140 kr vid dörren

Vad är forró och hur uttalar man det?
Forró [fåhåå] är en musikgenre och dans som har tagit sig från nordöstra Brasilien till resten av världen tack vare dess beroendeframkallande, folkliga rytmer, vackra dragspelsmelodier och mysiga atmosfär. Malmö Forró är en grupp vänner som älskar både dansen och musiken och vill sprida den glädjen vidare genom kurser, konserter och socialdans. Vi ses på dansgolvet!

Arrangör

Lokal

Vibliotek, Södra Vallgatan 3, 211 40 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer