Brasiliansk helkväll! Med Caramatu, Forró Macujá och extra allt

Brasiliansk helkväll! Med Caramatu, Forró Macujá och extra allt

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

28 okt 2023 19:00 - 29 okt 2023 01:00

Beskrivning

Välkommen på en snabbresa till nordöstra Brasilien! Caramatu bjuder in till en helkväll, tillsammans med sina nya vänner Forró Macujá från Malmö. Det blir dans, konsert och klubb! Så putsa dansskorna och kom i kläder du kan svettas i.

Caramatu

Med mullrande slagverk och böljande sång bjuder åttamanna-bandet Caramatu på olika musikaliska uttryck. Från tung maracatu till energisk puttrande coco och böljande afoxê. En kväll med kraftfull energi från den afrobrasilianska kulturen i regionen Pernambuco i Brasilien. Det blir dans, sång och fest!

Forró Macujá

Medlemmarna i Forro Macuja möttes i Malmö, i en önskan att svepa in de nordiska landskapen i de varma vindarna från nordöstra Brasilien. Med sin forro som pulserar från hjärtat vill de skaka våra skelett och få oss att dansa så det dammar.

Forró Macujá inleder kvällen, därefter spelar Caramatu. Efter konserterna sänker vi ljuset och höjer basen, då blir det klubb med brasilianska beats.

Dörrar öppnas: 18

Prova-på-lektion i forró: 19:30

På scen 20:00

Åldersgräns 18 år. Bar och restaurang finns!

Caramatu:
https://www.youtube.com/channe...

Lokal

Skeppet GBG, Amerikagatan 2, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer