Eventet är avslutat

Brainbombs + Isotope Soap

250,00 SEK

Plats

Datum

12 nov 2021 20:00 - 13 nov 2021 02:00

Tags

Beskrivning

Brainbombs
Support: Isotope Soap
12 november, Slaktkyrkan
Biljetter: slaktkyrkan.se/kalender/brainbombs

Verksamma sedan 85 men trots det har det inte blivit överdrivet många spelningar genom åren, så därför är vi väldigt nöjda att kunna presentera Brainbombs på Hus 7. Första giget i Stockholm sedan 2016! Stökig punk, lofi-noise, garagerock är något av allt man hört Brainbombs kallas, man inte riktigt sätta fingret på det för det svänger och händer otroligt mycket i musiken. Extremt bra är det iallafal. Albumaktuella med nya fullängdarn " Cold Case" som släpps här nu under början av året.

Lyssna. https://open.spotify.com/artist/2oIIjz25IqVy5YKU7yVhFq...
Titta. https://www.youtube.com/watch?v=yYk1tgTwmPw Visa mindre

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.