skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Brahms – Ein deutsches Requiem

Eventet är avslutat

Brahms – Ein deutsches Requiem

Från Gratis

Plats

Datum

15 apr 2023 18:00 - 19:30

Beskrivning

Västerås Kammarkör framför Johannes Brahms vackra och djupt personliga Ein deutsches Requiem i version för pianister med välrenommerade musiker och solister från Radiokören:

Sopran Lisa Carlioth
Baryton Mathias Brorson
Piano Patrik Jablonski och Elvira Börlin
Dirigent Anton Leanderson-Andréas


Det tyska rekviet är ett verk som växte fram under en period då Brahms förlorade såväl sin mor som sin nära vän Robert Schumann och den kärleksrelation som senare uppstod mellan honom och Clara Schumann. De valda bibliska texterna har en närhet till sorgen och Brahms beskrev gärna rekviet som ”ein menschliches Requiem” — en själamässa inte enbart avsedd för det tyska folket, utan för var och en som sörjer det hon förlorat.

Arrangör

Blandad kör som sedan starten 1954 tar sig an den bästa körmusiken med ambition och nyfikenhet, idag under ledning av Anton Leanderson-Andréas.

Lokal

Sala Missionskyrka, Norra Esplanaden 12, 733 30 Sala

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer