skip to main content

BOTTENHAVET & Stone of Duna

BOTTENHAVET & Stone of Duna

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

24 maj 2024 20:00 - 25 maj 2024 01:00

Beskrivning

BOTTENHAVET - STHLMBottenhavet bildades 2020 av medlemmar med olika musikalisk bakgrund som tillsammans med sina olika färdigheter skapar det “Bottniska soundet”. Med en vid blandning influenser strävar detta melodiska, tunga band från Stockholm efter att leverera ett unikt sound, men alltid med rötterna i rock. Musiken utmärker sig desto mer då sången framförs på svenska. Bandet är det senaste tillskotten i Fuzzorama Records stall (Truckfighters), och släpper sin debutskiva i början på nästa år. Du vill inte missa detta.
www.bottenhavet.se
https://open.spotify.com/artist/2kA0uC0XeZORs8jtAAPRV4...

STONE OF DUNA - GBG
www.facebook.com/stoneofduna
www.stoneofduna.bandcamp.com

Förbannat tung, stenad och nersjunken i en dyna.
Det är vad du har att vänta dig när Stone of duna smeker dig med Orangestärkare och överdimensionerade cymbaler.150 Riksdadlar i förköp
200 i dörrenHålan öppnar 20:00
Stone of Duna 21:00
BOTTENHAVET 22:00
Efterfest & Karaoke 23:00
01:00 gå till RockBaren

Arrangör

Hisingens enda rockklubb och stans bästa fritidsgård för vuxna! Din lokala rocklangare sen 2010

Öppet Fredag och lördag. Livemusik första o sista helgen varje månad.

Lokal

Dirty Deeds, Wieselgrensplatsen 11, 417 17 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer