skip to main content

Bottenhavet & Donnatellus

Bottenhavet & Donnatellus

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

29 jun 2024 19:00 - 30 jun 2024 01:00

Beskrivning

BOTTENHAVET
Som det senaste tillskottet till Fuzzorama Records (Truckfighters, Skraekoedlan, mfl) tar Stockholmsbaserade Bottenhavet ett stort steg in på stoner/fuzz-scenen med sitt debutalbum 'Ljud i tysta rum'. Albumet som släpptes i april i år har tagits emot väl av både kritiker och publik och har följts av spelningar i och utanför Sverige, bland annat tillsammans med fuzzrockjättarna Truckfighters. Med rötter i rock framför Bottenhavet låtar med fuzziga riff, dundrande trummor och texter på svenska, något som placerat dem i stoner och fuzz-facket. Musiken präglas dock av inslag från såväl grunge som prog. Zero magazine säger såhär: "Alltför många stonerband blir enformiga i längden för att de inte kan variera sig tillräckligt. Bottenhavet hör inte till dem."

Web: www.bottenhavet.se
Spotify: https://open.spotify.com/artist/2kA0uC0XeZORs8jtAAPRV4?si=eO7HDcvlQcGkXcdI2CV4Sg

DONNATELLUS
Donnatellus är en rykande gryta tidlös rock, som hämtat en stor slev inspiration i det äventyrliga och fria i den klassiska rocken – ofta levererad med en tyngd som hör hemma i tidig heavy metal. Deras låtar kombinerar kreativa arrangemang med starka melodier och en röst som sätter sig direkt på trumhinnan. Eller som Sweden Rock Magazine skriver:

“Donnatellus lyckas med konststycket att vara egensinniga, helfräscha och totalretro på samma gång”

Med ett färskt debutalbum och en arsenal av nya låtar står denna rocksexa redo att möta publiken nu och i framtiden.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/7aNMC8HuoepljUhXE6uzOp?si=axS9yeehRlixpOJ3zzGVoQ


Endast förköp! Ingen biljettförsäljning i dörren.

Lokal

Gamla Enskede Bryggeri, Bolidenvägen 8, 121 63 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer