Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Borgsafari

Eventet är avslutat

Borgsafari

Från 6.500,00 SEK

Plats

Datum

12 jun 2023 09:00 - 14 jun 2023 17:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Unik cykelupplevelse i litet sällskap!

Häng med den välkände ölandsarkeologen Ludvig Papmehl-Dufay på en exklusiv tredagars cykeltur fullmatad med arkeologiska och kulturhistoriska upplevelser! Under tre dagar cyklar vi sammanlagt 12 mil och besöker ett stort antal arkeologiskt intressanta platser, såsom borgar, gravfält och boplatser. Vägen kommer att vara varierad, med rätt mycket cykelväg varvat med såväl stigar som grusväg och landsväg. Vi startar och avslutar i Mörbylånga. I baspaketet (6500 kr) ingår guidning, två övernattningar i hotellstandard och del i dubbelrum, samt frukost, lunch och middag från förmiddag dag 1 till eftermiddag dag 3. Tillägg kan göras för enkelrum (600 kr) samt för hyra av valfri cykel från Ölands cykeluthyrning (touring, elcykel, tandem mm) (1000 kr). Missa inte detta tillfälle!

OBS! SISTA DAGEN ATT BOKA ÄR DEN 23 MAJ!

Turen arrangeras av Ludvig Papmehl-Dufay i samarbete med Ölands cykeluthyrning, Gammalsbygården och Eksgården. Mer info på www.borgsafari.se.

Arrangör

Jag heter Ludvig Papmehl-Dufay och är arkeolog med Öland som specialområde. Jag bor i Resmo på södra Öland, och arbetar som lektor på Linnéuniversitetet i Kalmar där jag undervisar och forskar om arkeologi och kulturarv. Som bisyssla håller jag diverse guidningar och föredrag runt om på ön, då och då även någonstans på fastlandet. ”Borgsafari på cykel” är mitt eget lilla drömprojekt, där naturupplevelser och friluftsliv möter arkeologi i skönaste förening. På underbara södra Öland dessutom, ett av Sveriges absolut vackraste, mest fornlämningsrika och kanske mest cykelvänliga landskap. Kan det bli bättre?

Lokal

Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap, Mörbylånga, Mörbylånga

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer