Eventet är avslutat

Boostcamp med Bugaboo, Bonti, Charlotte Lardinger & Sthlm Bootcamp Factory

Gratis

Plats

Datum

25 maj 2022 13:15 - 14:00

Beskrivning

Sommarträning med Boost camp – du är bjuden!

Bugaboo Boost camp expanderas utanför skärmarna, ut i den friska sommarsolen och du är bjuden. Detta event är öppet för alla intresserade och är helt gratis. Tillsammans med Charlotte Lardinger från STHLM Bootcamp factory, Bugaboo och Bonti har ni möjlighet att delta I ett träningspass I Humlegården den 25e maj.

Detta är ett träningspass där du kan kämpa efter egen förmåga - oavsett gravidmage eller träningsfärdighet. Vi utlovar ett roligt och socialt event där du får träffa både oss och fler kommande eller nyblivna föräldrar. 

Eventet är gratis  - det enda du behöver göra är att anmäla dig. Vi rekommenderar att ni kommer i kläder ni kan röra er i och har med rikligt med vätska. 

Småbarn är även välkomna till eventet och vi kommer att ha plats för barnvagnar. Vi som arrangerar hjälper till att hålla koll på dessa så att ni kan fokusera på att ha kul och röra er. 

De första 50 deltagarna får även varsin exklusiva goodiebag. Begränsat med platser så anmäl dig idag. 
Vi ser fram emot att träffa er där! 

Arrangör

Lokal

Humlegården - Stockholm Humlegården, Karlavägen 32, 114 31 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.