Bjud in vänner

Boosta Bryggarsalen -köp Stödbiljett!

Hej!

Jag heter Cecilia Lind och är VD för Bryggarsalen. Under 10 år har jag och mina kollegor anordnat konferenser, fester, event, bröllop och konserter i det anrika Brygghuset på Odenplan. Vi har gått från 3 anställda till 14 anställda och vi har vuxit successivt under hela perioden. Detta tack vara alla våra kunder, gäster och samarbetspartners som kommer tillbaka till oss för att mötas, inspireras eller utvecklas. Just nu har vi med rådande omständigheter inte möjlighet att få rå om våra kunder och gäster som vi så innerligt önskar och vi saknar er!

Coronapandemin betyder försakelser för var och en av oss under en begränsad tid. En tid som får även den starkaste att tillfälligt tappa fotfästet. När alla stannar hemma för att eliminera smittspridningen slår det hårt mot hela näringslivet och inte minst besöksnäringen och vår verksamhet.

Jag och mina medarbetare jobbar just nu hårt för att ställa om vår verksamhet efter rådande omständigheter och vi förbereder oss för att stå i startblocken mer laddade än någonsin när krisen är över.

Vi har bland annat lanserat stödbiljetter i två olika former. Ett för privatpersoner och ett för företag. Stöd oss med valfri summa för konferens och event och få 25% extra vid nästa bokning som tack eller stötta med en underhållningsbiljett som kan användas längre fram nu när vi behöver det som mest.

År 2020 är året då vi tillsammans med våra gäster och kunder firar10-årsjubileum som företag och förädlare av det anrika Hamburgerbryggeriets vackra bryggarsal som är hjärtat och det centrala i vår passion för det personliga mötet.

Tack för förtroendet. Vi ser fram emot att ses snart!

Vänliga hälsningar, 

Cecilia Lind, VD Bryggarsalen

Om du inte har möjlighet att köpa en stödbiljett kan du istället stötta oss genom att skriva en rekommendation på Facebook eller google. Följ oss, dela /gilla våra inlägg på Facebook och Instagram. Beställ vårt nyhetsbrev för att vara uppdaterad om det som händer på scenen och när vi är igång igen