Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

BOOST YOURSELF!

Eventet är avslutat

BOOST YOURSELF!

Från 349,00 SEK

Plats

Datum

6 feb 2020 18:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Per Holknekt bjuder på känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår. Per har inte bara hunnit starta 32 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. 

Joanna Smith är inspirerande på riktigt! Hon pratar om att våga, att bli den man egentligen är, att göra det man drömmer om och det som är otroligt inspirerande att det är uppenbart att hon gjort den resan själv, att hon lever så. Hela hon strålar och ger energi. Bra och konkreta råd om vad hon gjort för att komma dit hon är idag som varvas med händelser från hennes eget liv. 

Maria Grins är den vanliga 2-barnsmamman från Dalarna som bestämde sig för att ta en ovanlig väg i livet. En väg som gett henne ekonomisk framgång, mental styrka, personlig utveckling och skinn på näsan. Hon inspirerar andra att våga ta sin plats " and don't play small" och hävdar att världen blir inte en bättre plats för att vi förminskar oss själva. 

Denna kväll kommer ge dig både skratt och tårar, nya insikter, värdefulla nycklar och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem som helst.

Från OSS till DIG!Arrangör

Lokal

Elite Stadshotellet Västerås Elite Stadshotellet Västerås, Stora Torget 7, 721 03 Västerås

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer