BOOST YOURSELF!

6 feb 2020 18:00 - 21:00

Elite Stadshotellet Västerås, Stora Torget 7, 721 03 Västerås

Per Holknekt bjuder på känslosamma och värdefulla berättelser från hans sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår. Per har inte bara hunnit starta 32 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. missbruk. 

Joanna Smith är inspirerande på riktigt! Hon pratar om att våga, att bli den man egentligen är, att göra det man drömmer om och det som är otroligt inspirerande att det är uppenbart att hon gjort den resan själv, att hon lever så. Hela hon strålar och ger energi. Bra och konkreta råd om vad hon gjort för att komma dit hon är idag som varvas med händelser från hennes eget liv. 

Maria Grins är den vanliga 2-barnsmamman från Dalarna som bestämde sig för att ta en ovanlig väg i livet. En väg som gett henne ekonomisk framgång, mental styrka, personlig utveckling och skinn på näsan. Hon inspirerar andra att våga ta sin plats " and don't play small" och hävdar att världen blir inte en bättre plats för att vi förminskar oss själva. 

Denna kväll kommer ge dig både skratt och tårar, nya insikter, värdefulla nycklar och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem som helst.

Från OSS till DIG!