skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

BOOST BY SWICA

Eventet är avslutat

BOOST BY SWICA

Från 245,00 SEK

Plats

Datum

17 feb 2024 10:00 - 18:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

SWICA BOOST SESSION:

10.00-11.30

Starta din dag med full energi genom en SWICA BOOST session i Kongressen på Hotell Fritiden. Här utlovas ett svettigt och pulshöjande träningspass som använder din egen kroppsvikt som redskap. Ta med din träningsmatta, en vattenflaska och en positiv "let's do it"-attityd. SWICA kommer att pumpa upp energinivån och sätta tonen för en fantastisk dag.

Efter träningspasset njuter du av en uppfriskande smoothie från vår Juicebar.

  SWICA PREDIKAR:

  17.30-18.30

  Men denna dag är mer än bara fysisk träning. När kvällen faller, kliv in i en värld av självreflektion och inspiration. Joanna kommer att dyka djupt in i teman som mindfulness, våga satsa, karriärstrategier, balans i livet, självupptäckt och drivkraft. Denna föreläsning är designad för att ge dig verktygen att inte bara trivas, utan att blomstra i ditt personliga och professionella liv.

  "Hur ska man ta det där steget och våga gå sin egna väg? Vad är egentligen framgång och vilka nivåer styrs den av? Styrs vi av andra människors nivåer och hur påverkar dessa oss? Vad händer när vi riktar tillbaka fokuset på oss själv, inom oss själva?"

  Oavsett om du är på jakt efter nya träningsstrategier, vill få insikt i ditt inre jag, eller söker inspiration för att ta nästa steg i din karriär, är "BALANS&BOOST BY SWICA" evenemanget för dig. Ta chansen att investera i dig själv, nätverka med likasinnade individer och låt SWICA inspirera dig för förändring och att våga ta steget! 


   SWICA V.I.P:

   • 17.30-18.30 SWICA PREDIKAR i Kongressen, på Hotell Fritiden
   • En lyxig goodiebag fylld med exklusiva erbjudanden och överraskningar.
   • Tillträde till en privat ”efterfest” på vår spektakulära Rooftop360.
   • Ett glas bubbel för att skåla in kvällen, sen finns det givetvis erbjudande för kvällen med glammiga drinkar, snacks/charkbricka.
   • Mingla med Swica njut av bubbel till sköna beats och Ystads bästa utsikt.


   GET IT ALL: 

   • Incheckning 15.00 i dubbelrum inklusive frukost
   • 17.30-18.30 SWICA PREDIKAR i Kongressen, på Hotell Fritiden
   • Tvårättersmeny
   • Erbjudande för Fritiden Wellness och SWICA’s merch
   • 1 glas bubbel
   • Goodiebag
   • Exklusiv tillgång VIP Rooftop360

   Boka med övernattning här:

   GET IT ALL

    Arrangör

    Fritiden Hotell & Kongress är det gamla badhuset från 60-talet med interiörer som har sparats eller återvunnits och nu återfötts som ett unikt hotell. Hos oss i Ystad lever riviera -känslan inte bara på sommaren, utan hela året runt. Våra uppträdanden sker i kongresshallen som rymmer ca 250 personer och ligger vägg i vägg med restaurangen. 

    Lokal

    Kongressen, Österleden 19, 271 42 Ystad

    Vanliga frågor

    • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

     Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

    • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

     Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

    • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

     Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

    • Var hittar jag länken till ett online-event?

     Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

    • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

     Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

    Upptäck mer