skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

BOOM - Inspirationsdag

Eventet är avslutat

BOOM - Inspirationsdag

Från Gratis

Plats

Datum

11 nov 2022 09:00 - 17:45

Beskrivning

En heldag med workshops, seminarier, gästspel och en kvällsföreställning av Mosaikteatern.

Här kan du förvänta dig ett rikt program där du inspireras till att jobba inkluderande med scenkonst samt får tips och idéer om hur man skapar scenkonst för en bredare publik.

Vi har bjudit in Corali från England som under många år har inspirerat med sin inkluderande danskonst. Det blir performance, föreläsning och workshop.

Teater Pero kommer att föreläsa om funkisföreställningar och Teatercentrum kommer att presentera sitt material om tillgänglighetsanpassning.

Evenemanget äger rum på Telefonfabriken som är Stockholms nya tillgängliga scen. Tillgänglig för artister, scenarbetare och publik. Vi får en visning och presentation av lokalerna.

Andra medverkande under dagen: Unga Klara, Folkteatern Gävleborg (Scen:se), Teater Slava, Mosaikteatern, Teater Barda, Projekt AVTRYCK, MELO Collective, Stockholm stad, Freefall dance company (digitalt).

Delar av programmet är på engelska.
Under dagen bjuder vi på fika och enkel vegetarisk lunch.

Kostnad för heldag samt kvällsföreställning: 250 kronor

Kultur och Kvalitet, som anordnar eventet, är en intresseorganisation som jobbar för och med kulturarbetare med funktionsvariation.

Arrangeras med stöd från Stockholm Stad.

Kontakt: cecilia@kulturochkvalitet.se

Boka senast söndag den 6 november!

Arrangör

Telefonfabriken är Sveriges absolut tillgängligaste teaterscen, byggd och utformad för att vara tillgänglig för alla. Här presenteras program med målsättningen att alla som kommer hit ska kunna uppleva spännande senkonst!

Varmt välkomna till Telefonfabriken!

Lokal

Telefonfabriken Telefonfabriken, Tellusgatan 26, Hägersten

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer