skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

BOOM familjedag- 2 föreställningar för barn/unga med eller utan funktionsvariation

Eventet är avslutat

BOOM familjedag- 2 föreställningar för barn/unga med eller utan funktionsvariation

Från Gratis

Plats

Datum

12 nov 2022 13:00 - 14:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

BOOM Scenkonstdagar erbjuder två familj- och barnföreställningar (barn från 4 år). I biljetten igår båda föreställningarna.

Gästspel av Teater Pero och Teater Slava: klockan 13.00 – 14.30 

Teater Pero ”Astons Stenar” (13.00-13.30)
Efter att ha turnerat över halva världen spelas nu denna föreställning i Sverige. Aston hittar sin första sten och ser sig omkring. En del stenar är stora, andra små, men alla är det synd om och alla får följa med hem till Aston.

Teater Slava ”SvängOm” (13.40 – 14.30)
En interaktiv konsert fylld med rörelser och rytmer. Publiken är medskapande och växlar mellan att uppleva och uttrycka sig själva i ett direkt samspel med Teater Slavas aktörer.

Arrangör: Kultur och Kvalitet och Fritidsutvecklarna Stockholm Stad

Arrangör

Telefonfabriken är Sveriges absolut tillgängligaste teaterscen, byggd och utformad för att vara tillgänglig för alla. Här presenteras program med målsättningen att alla som kommer hit ska kunna uppleva spännande senkonst!

Varmt välkomna till Telefonfabriken!

Lokal

TELEFONFABRIKEN Telefonfabriken, Tellusgången 26, 126 26 Hägersten

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer