Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Bonny Light Horseman + Amigo the Devil

Eventet är avslutat

Bonny Light Horseman + Amigo the Devil

Från 275,00 SEK

Plats

Datum

10 jun 2023 20:00 - 11 jun 2023 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Artist: Bonny Light Horseman + Amigo the Devil
Datum: 10 juni
Lokal: Slaktkyrkan
Lokal: Hus 7
Tid: 20:00
Åldersgräns: 18+

Slaktkyrkan sörjer Northern Trail- och STHLM Americanas konkurs. När vi hörde nyheterna ville vi försöka rädda upp så gott vi kunde.

Därför att ett brett och rikt kulturliv är något alla tjänar på. De med biljetter till STHLM Americana kommer in gratis till konserten med Bonny Light Horseman och Amigo the Devil som alltså var tänkta att spela på festivalen.

Det innebär att det finns extremt begränsade biljetter tillgängliga till konserten för övriga.

När Anaïs Mitchell, Josh Kaufman och Eric D. Johnson först samlades som Bonny Light Horseman 2018 hade varje medlem redan den typ av karriär som de en gång bara drömde om. Mitchell, till exempel, hade gjort en rad snygga album i framkanten av modern folksång, även innan hennes musikal Hadestown blev en Broadway-succé. Som producent och multiinstrumentalist hade Kaufman arbetat med en bländande rad hjältar och kollegor, från Bob Weir och The National till The War on Drugs och Josh Ritter. Och i nästan ett kvarts sekel hade Johnson skrivit intrikat indiepop som Fruit Bats. Men Mitchell hade aldrig varit med i något band som inte bara spelade hennes låtar. Johnson hade länge bara fokuserat på sitt band (diverse samarbeten som The Shins till trots), dess enda konstanta medlem. Och Kaufman arbetade till stor del med att förbättra visionerna och förhoppningarna hos andras band. Bonny Light Horseman-bandet erbjöd alltså den mycket sällsynta möjligheten för vuxna att lära sig något nytt med nya vänner, med ett skyddsnät under sig vid behov.

Inget nät skulle naturligtvis visa sig nödvändigt: Bonny Light Horsemans självbetitlade debut 2020 var en modern folkmusik-mästarklass, där trion återskapade hundraåriga transatlantiska standarder med enkel elegans och oändlig förundran. Perfekt timing för trion eller perfekt kemi mellan dess medlemmar? Vem vet, egentligen? Ja? Hur som helst, dessa GRAMMY-nominerade, listtoppande inspelningar antydde inte bara förnyade möjligheter för åldrande sångböcker utan markerade också ankomsten av en trio som var fullt kapabel att omorientera det bredare folklandskapet.

Danny Kiranos, mer känd under sitt artistnamn Amigo the Devil, är en amerikansk singer-songwriter, gitarrist och banjospelare. Hans musik är influerad av amerikansk folk, country, rock och heavy metal, med teman som mord, död och andra mörka ämnen, vilket har lett till att hans musik kallas "Dark Folk" eller "Murderfolk". Kiranos skapade skivbolaget Liars Club Records med skivbolaget Regime Music Group.

Kiranos föddes och växte upp i Miami, Florida. Han är son till en grekisk far och en spansk mor, och påverkades av den traditionella musiken från båda kulturerna. Han började spela gitarr när han var runt fjorton och gick sedan med i ett band med vänner till honom vid sexton. I denna grupp började han turnera runt i Florida. När han var sjutton började han flytta runt i landet. Han åkte först till Kalifornien för att gå på Los Angeles Film School för att göra skräckfilmer men hoppade snabbt av och skrev in sig på en lokal kulinarisk skola. Han slog sig så småningom ner och arbetade inom bryggeribranschen. I San Francisco, Kalifornien, började Kiranos gå under sitt artistnamn Amigo the Devil. Han började vinna popularitet för sina energiska liveframträdanden och byggde upp en fanbase.

Nu efter flera skivor och EPs är han en världsartist och vi förbereder oss för en klassisk kväll på Slaktkyrkan.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer