Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Bongo Riot

Eventet är avslutat

Bongo Riot

Från 150,00 SEK

Beskrivning

Efter 20 år som rytmisk motor i Håkan Hellströms band har Labbe Grimelund och Finn Björnulfson tagit ett steg bort från Ullevi. Klivit ner på klubben och bildat Bongo Riot GBG. En ohelig allians av trummor, percussion och elektroniska rytmer. En självklar duo som suddat ut gränserna - Manchester, Rio eller Gårda har aldrig varit så nära varandra.

Med “Meu Caminho” fortsätter Bongo Riot GBG sin uppgift att skapa gränslös,

hypnotiserande och obevekligt svängig dansmusik. Denna gång blandas indieelektron med Afrikas savann och Rio de Janeiros slum. “Meu Caminho” är klangen av festen som aldrig ville ta slut, där alla befinner sig några centimeter från verkligheten. En percussiv syndaflod, redo att göra all världens dansgolv ett snäpp lyckligare.

Labbe Grimelund - Trummor, keys, programmering, gitarr

Tidigare spelat med: Håkan Hellström, Augustifamiljen, Whipped Cream, Souls m.fl.

Finn Björnulfson - Percussion, keys, programmering, sång

Tidigare spelat med: Håkan Hellström, Amanda Andréas, Timbuktu, José Gonzales

m.fl. Spelar även schack i Division 2 och har arbetat som professionell styltgångare.

Även landets bästa bodypercussionist!

Restaurang öppnar 18.00.

på Scen: TBA

vill du äta? boka bord på kontakt@skeppetgbg.se

Lokal

Amerikagatan, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck Mer